Fri frakt från 1000 kr      Snabba leveranser      14 dagars öppet köp      Säkra betalalternativ      Handla idag, betala om 3 månader

VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD AV LÖSHÅR & HAIR EXTENSIONS

Det är inte en självklarhet för alla att kunna ha ett långt och fylligt hår, men många drömmer om det. Med hjälp av våra skonsamma och säkra metoder för hårförlängning och hårutfyllnad har vi hjälpt kvinnor och män att uppfylla drömmen om ett magiskt hårsvall i över 40 års tid. Vi är ett av de äldsta och mest erfarna löshårsföretagen på marknaden. Våra metoder är nyskapande, lättillgängliga och tillförlitliga. Tack vare vårt fantastiska team av frisörer, toppstylister, forskare och hantverkare, så kan vi hela tiden utveckla och förbättra våra produkter. Euro So.Cap./Seiseta är ett internationellt varumärke och våra produkter används flitigt inom både modeindustrin och filmvärlen.

Oavsett om du är stjärna på röda mattan eller på hallmattan, så är du varmt välkommen att kontakta oss för råd och hjälp. Vårt team består av kompetenta frisörer och stylister med många års erfarenhet av löshår och hårförlängningar. Våra produkter har hjälpt kvinnor och män världen över att uppfylla drömmen om ett fantastiskt hår, låt oss hjälpa dig också!